Hello!!!

Wednesday, September 2, 2009

Entry Laju-Laju

Ini adalah entry paling laju pernah saya buat. Takde goreng. Jangan risau.

Sepanjang bulan ni, saya berada di CDR unit. Unit yang mengendalikan ubat-ubatan pesakit kanser. The best thing is clinical part sudah bermula. Requirement of minimum 20 cases per attachment really makes me headache. I do apply for Raya Leave. Which means the 4th week of September I won't be around. So how do I suppose to collect 1 case per day?

And she replied "Come at weekend lor"

Thank you. That makes my gloomy day shine again. Heh.

Yeah. Gloomy because I left my handphone in car when Encik Fitri dropped me earlier this morning. And today the whole day is raining. And I can't walk to the jejantas where I always wait to be fetched by Encik Fitri. And I can't call him because I left my handphone.

And I received an SMS from Air Asia saying that my flight on the 18th Sept was rescheduled from 9.05 pm to 6.40 pm. Great. I finish my work at 5 pm.

Perfect Day!




8 Words from you:

lots_of_hatred said...

bagus betol encik fitri tu yea..

SuryaRahman said...

Hehe. Beliau memang bagus!!!

ckin said...

x cukup cases ke??
HSI bnyk x terkata cases...
meh aku bgi sket dkt ko
aku x suke keje kt CDR, penat kena reconstitue drug tuh...huhu

SuryaRahman said...

heh. aku bukan tak cukup cases. tak cukup hari nak collect cases. aku cuti seminggu raya nanti. so CDR tinggal 3 minggu je lah.

aku tak kena recon. yeay! sebab hospital tu kan dah nak runtuh. so bilik CDR da tade. diorang tumpang hospital lain buat recon. HAHA.

Hazlin said...

weh buleh ek air asia reschedule sesuke ati dier? kite taleh saman dier ke?

SuryaRahman said...

Boleh. Tak silap aku diorang ade cakap dalam T&C diorang.

Masa last two weeks yang aku balik KL tu, banyak flight petang tu dia cancel kan. Nasib baik bukan flight aku.

Miss Shareeda said...

chup.. AK brapa ek 18sept. 9.05pm ke am?? Same date with me but blm receive news pasal rescheduled tu.. respon..respon kat my blog pon ok.. hehe..

SuryaRahman said...

Shareeda, AK 5465 9.05 pm KK-JB. You naik flight tu jugak ke?