Hello!!!

Friday, September 25, 2009

A Step to A New Life

Pergh. Title entry macam nak buat novel kalahkan Nora Roberts pulak. HAHA. Ok. Fine. Beliau mesti kalah. Pasal beliau tak boleh tulis dalam bahasa jawa. HAHA.

Ok. Dah. Ini sepatutnya entry serius. Tak boleh ada HAHA.

19 September 2009. A next step to a new life has been done. Berharap segalanya akan menjadi mudah buat kami berdua.

InsyaAllah.



4 Words from you:

lots_of_hatred said...

insyaAllah dipermudahkan.. kawan2 smua doakan yg terbaik buat korang.. tp kan nape la kawan aku tu kawin cepat sgt.. xsempat mau enjoy sama2.hahaha.. bachelor party???

SuryaRahman said...

terima kasih. terima kasih.

err. yang tu kena tanya beliau lah. ini semua konspirasi beliau. beliau kata lepas kawin pun boleh enjoy ape.HAHA.

bachelor party? err. err.

lots_of_hatred said...

leh enjoy lg ek pas kawin?? takut nak ajak dia main futsal tiap2 mlm nnti bini dia marah pulak.hehehe..
kami kwn2 dia ada wat suprise bachelor party utk dia..jeng jeng jeng..

SuryaRahman said...

tiap2 malam eh nak main futsal.
apa salahnya. isteri beliau takkan marah lah. haha. lebih digalakkan adalah.

tapi kalau nampak isteri beliau menepek sebelah court futsal sambil buat muka 'bila nak abis main' tu faham-faham je lah ye.

bachelor party? tidaaakk. korang yang buat? lagi lah tidaaaakkk.