Hello!!!

Thursday, September 10, 2009

Tak Jadi Lah.

Err. Semalam riak betul bercakap. Kalau hari ini dapat gaji nak tutup blog sebulan. Waah, I tak rela. Kalau tutup blog, tiada lago tempat tadahan membebel. Err. Tak rela. Takkan nak menjadikan Encik Fitri tempat tadahan membebel kan. Nanti ada yang lepas ni pergi kerja kena bawak kereta sendiri. Err. Tak mahu. Malas! HAHA.

Fine. Anda dah dapat teka lah cerita apa kan kali ni. Alhamdulillah hari ni dapat my first ever paycheck. Pheeww. Lalalalalala. OK. Weekend ni nak pergi Warisan Square lah. Mahu pergi itu C&K store. Tak boleh tahan! Some more kena beli kan birthday present untuk ayah dan Along. Err. Takde idea nak belikan apa.

But mine punye paycheck sikit lah compare dengan Syafiq. Takpe. Takpe. Next month saya punya lagi banyak dari Syafiq. HAHA.

OK. Tugas sekarang ialah mengira sepupu dan anak buah berapa ramai. Aiseh. Tahun ni dah tak dapat duit raya lah. Sob. Sob. Sob. Tapi rasanya ayah masih bagi lagi. HEHE. And Encik Fitri also bagi jugak. HEHEHEHE. Ok. Memang menjengkelkan.

Err. Cop. Siapa bayarkan zakat saya eh? Err. Kena tanya ayah ni. Err.





6 Words from you:

Haliza said...

soping sakan la nih? huhu..

lots_of_hatred said...

rasanya encik fitri boleh bayarkan zakat tu.hahaha..apakah?

nad nazira said...

jom shopping raye! :P

SuryaRahman said...

haliza: hehe. masa untuk melepaskan nafsu secara serakah. haha.

lots_of_hatred: huhu. beliau dah bayar zakat beliau tanpa membayar zakat saya. heh. takpelah. tunggulah tahun depan. haha.

nad nazira: Yeah. shopping!!

K154 said...

Bersyukur la dengan apa yang ada.. EPW ko tu bagi aku je la.. Heh

SuryaRahman said...

Kau memang selalu dengki ngan aku. EPW aku bagi kau, EPW kau bagi aku. Amacam?