Hello!!!

Sunday, August 30, 2009

Balik Kampung. Again!

Saya balik kampung lagi. Semalam flight dari KK direct ke JB. And now saya dekat rumah emak saya. Yihuu. Esok saya akan balik KK.

Two straight weekends balik kampung. Can i join PBSM again? Can? Can? Can la...




5 Words from you:

amalina said...

surya, nk tye la.
cam ne nk join nuffnang ni?
aku wat x jdk2 la.
huhuuu..
tuwonkan la ilmu tu kat aku.
=)

hazwanali said...

haha surya..aku rase pun aku blh rejoin PBSM balik ah..every weekend aku blk gak..tak pernah miss..cayalah beb..mari kita gulingkan tampuk pemerintah PBSM skrang..

SuryaRahman said...

Amalina: ko kena register nuffnang dulu. Pergi kat web die. Pastu baru boleh letak advertisement tu kat blog kau.

hazwan: aku setuju sama sekali. Mari kita gulingkan tampuk pemerintahan PBSM sekarang!!!!

Hazlin said...

hahaha ko ngan hazwan jadik la presiden pbsm sesi ini. aku takleh join dah, dah tak eligible dah :P

SuryaRahman said...

A;in, siap lah kau. Aku jumpa kau aku letak cop PENDERHAKA PERSATUAN kat dahi kau. HAHAHAHA.