Hello!!!

Monday, June 29, 2009

USPB

Hati gembira tidak terkata. Rasa macam nak pergi TV3 pastu buat siaran langsung tergempar. Ceh. Padahal cuma dapat surat Urusan Seri Paduka Baginda je. HAHA.

Akhirnya. Akhirnya surat tersebut sampai ke pangkuan saya 2 minit lalu. Ah. Suka. Tersenyum seorang diri. Lepas itu pergi mengkejutkan kucing untuk memberitahu berita bergembira ini. HAHA. Padan muka kau kucing aku kacau tidur kau. Selalu kau yang kacau aku tidur kan.

HOHO.

Tapi. Ada tapi jugak. Macam mana plan barang kahwin ni. Menangis satu sungai lagi. Kacau lagi. Huhu. Saya takut nanti saya away to that place, pastu dapat surat suruh pergi induksi. Huh. Mahu meraung kat tempat kejadian.

Ah. Tu fikir nanti lah.

Yang penting kita enjoy! Err. Apa kes?





4 Words from you:

Haliza said...

hepi nmpk.. papepon tahniah..
kesian kucing tuh jadi mangse. hehehe..

SuryaRahman said...

Haha. Happy sangat.

Thanks anyway.

ckin said...

waaa...nak jugak...nak jugak
encik posmen ni cuti lame sgt la
huhu

SuryaRahman said...

haha. tu la. sape suh johor amik cuti hol bagai. kan dah posmen tak keje ari ni.

sabar. esok ada lah tu. haha.