Hello!!!

Wednesday, December 1, 2010

This is better than Barcelona wins against Real Madrid

Pagi tadi, masa dalam kereta menuju ke tempat bekerja tiba-tiba terdengar berita sukan tentang kekalahan Man U.

Kalah dengan West Ham je kot. 4-0 pulak tu. Padanlah EF takde call pagi tadi. HAHA. Oh. Dulu selalu bet dengan EF kalau game tu melibatkan Man U. Siapa yang kalah kena basuh kereta lah, basuh pinggan lah, macam-macam lah. Haih. Sekarang, nak bet dengan siapa pun tak tahu lah.

Lebih tragis, tengah hari tadi baca Harian Metro, ada highlight tentang Man U menang 5-0 lawan siapa ke tah hari tu. Blackburn ke? Agaknya kot. Lepas tu player tu siap dibariskan dengan star sebelum ni. Lupa plak player tu siapa nama. Macam wrong timing pulak dia keluarkan artikel tu. Oh baru teringat. Player tu Barbatov kot. Eh. Agaknya lah. Tak ingat sangat lah. Nak tanya EF, dia tengah busy plak sekarang ni. Anggap je lah betul eh.

p/s: EF fan Man U. Tapi pagi tadi tiba-tiba agaknya nak cover kekalahan Man U, EF cakap Man U cap ayam. Adakah EF dah lupa yang cap ayam adalah Liverpool? HAHAHA. Rileks lah you. Bola je kot. Takkan nak emo sampai lupa nak call isteri. HEHE. Peace!

Eh apasal cerita pasal bola ni? Sudah tukar ka?


-Surya Rahman-

4 Words from you:

azwan said...

MU vs blackburn 7-1...eh EF bukan anti-MU ke?..

hEarTLeSs said...

tak lame lagi boleh jadik pengulas sukan

SuryaRahman said...

Wan: Terima kasih. Baca paper sambil makan sambil sedut air pastu tak baca habis. Niat hati nak ketawakan Fitri. HAHA. Err. Anti MU? Cakap je anti. Tapi tak pun.

Ziha: Tak payah jadik pengulas. Nanti kau jadik pengikut ajaran sesat. HAHA.

Anonymous said...

kepada kawan2..tunggu laa kedatangan hamba bile MANU VS CHELSEA k...19Dec kan..>??tunggu kepulangan hamba di restoran ayub k..hahahhaha..seat depan ngan TV..hahhaha..