Hello!!!

Sunday, December 19, 2010

Kalah Lagi

Semalam kalah lagi. Bukan. Bukan kalah rebut laptop lagi. Itu memang sentiasa kalah. Tapi yang ni kalah lain.

Semalam dengan berat hati telah menelefon Astro untuk tambah Sports package. Kalah dengan suami.

Malam ni ada game Liverpool. I nak pergi mamak tau. If ada sports kat rumah, I tak keluar malam-malam pergi mamak. I tengok kat rumah je

Akibatnya, semalam EF tidur entah pukul berapa. Bangun entah pukul berapa. Tidur balik. Lepas tu bangun lagi. Kerana bola.

Sabar je lah. Lepas telefon Astro tu, dapat tahu game Liverpool tunda pulak sebab salji. Terima kasih lah. Saya dah hilang kebebasan memegang remote control.



-Surya Rahman-

2 Words from you:

Nad Nazira said...

suryaaa..baru perasan the ticker! ;0

Tapak Kaki said...

hahaha... EF ni memang.. apa kata MF beli satu lagi remote control.. just untuk pegang.. tak yah letak bateri pun tak pe..haha