Hello!!!

Tuesday, April 20, 2010

Hadiah Hari Jadi

24 bukanlah usia yang boleh dibanggakan. Malahan bila difikirkan balik, tidak ada apa-apa perkara membanggakan pun selain berbangga dengan pertambahan berat badan. Err. Tu memang tak perlu dibanggakan. Jadi umur bilalah yang boleh dibanggakan? Mungkin usia 17. Sebab sweet seventeen. HAHAHAHA.

Err. Hari Ahad lalu, saya menyambut 24 dengan keadaan tidak sihat. Sehingga menyebabkan operasi mencari hadiah hari jadi bertukar kepada operasi cegah maksiat. Err. Maksudnya operasi cuci mata. Menjengah OneBorneo dengan tidak ada nafsu. Melihat kasut dengan mata sebelah sahaja. Memandang handbag seperti siput. Memang bukan saya (Mungkin kalau saya tengok pinggan mangkuk atau microwave, peti sejuk saya akan bernafsu dan terus sihat. HAHAHAHA) Kerana tidak sihat. Mungkin EF gembira saya tidak sihat pada hari jadi. Hemm. Musykil. Baik. Saya akan minta penjelasan beliau. HAHAHAHA.

Jadi apalah hadiah hari jadi tahun ni?
Menstruation. Nangis lagi.

Semalam juga masih tidak sihat. Tapi terus rasa sihat selepas EF membelikan Mamee Monster. Beliau kata:

I nampak Mamee Monster ni. Pastu I teringat hari tu you kata nak makan Mamee Monster sebab dah lama tak makan. Tu yang I belikan you ni.


Oh. Rasa sebak dan terharu macam nak nangis tapi Mamee Monster lebih sedap dari menangis. HAHAHAHA.

Kepada suami. I don't need roses to fall in love with you again. I just need Mamee Monster.

Baik. Saya masih tiada mood untuk mengarut.Sekian.

5 Words from you:

hEarTLeSs said...

dear, ko nangis sbb sakit ke sbb ape ni?

SuryaRahman said...

Pakej. Nangis sebab sakit n nangis sebab period.

Nangis je keje.

hEarTLeSs said...

hehe lek ar...mude g...dont try & cry too hard

SuryaRahman said...

Dont do this at home. HAHAHAHA.

hEarTLeSs said...

akaka