Hello!!!

Sunday, October 25, 2009

Lega Sikit

Semalam, sudah selamat tiba ke KLIA (Hazwan, happy birthday! Semalam aku tak sempat wish. Busy gile). Sampai sahaja ke KLIA, terus balik rumah untuk lunch. Heh lunch lagi kalau makan pukul 4 petang. Kesian family terpaksa menahan lapar sebab nak amik saya kat airport.

Selepas itu, pergi membeli belah barang perkahwinan. So damn tired. Ok. Sudah beli set bilik tidur. Tapi..over budget. Sebab mak ayah suruh beli yang solid wood yang semestinya dua kali ganda harga dari compressed wood. Fine, memangla kualiti yang solid wood lagi baik, tapi..~Pengsan~

Balik dari membeli belah katil tersebut, pergi pulak mencari bunga pahar di bandar Klang. Oh. Murah okey berbanding di Nilai 3 mahupun Ayer Hitam. Sigh. Nak buat macam mana. Yang dah beli tu, sudah lah. What done, cannot be redone. HUHU.

Oh. Semalam singgah jugak di kedai kad kahwin. Heh. Suka. Suka. Kad dah siap. Tinggal buat finishing je. Hehe. Suka. HAHA. Harap-harap orang tak juling baca kad I. HAHA.

Hari ni menyambung aktiviti mencari barang. Kemudian malam akan balik JB. Esok, balik semula ke Klang. Lusa konvo dan balik KK.

Penatnya...



3 Words from you:

hazwanali said...

thanks for the wish!! walaupun baru sedar hari ni..xsempat nk amik gambar dgn ko..(camera xde bateri pun..sia2 bwk)..wah nampaknya check list banyak lagi berpalang..2month++ to go..adekah nada bersedia??

SuryaRahman said...

hehe. takpe. nnti aku kawin kite amik gamba bebanyak. nak overshadow pengantin laki pun takpe. jgn cover muak aku sudah. haha.

kau tanya soalan tu pada aku? ade yg aku reverse balik tak nak kawin kang ni. haha.

nad nazira said...

surya..bile majlis???internet slow, tak nampak ticker sebab ticker tak kuar..hehe..


nih alamat


no.1,jalan bayas, taman soga, 83000 batu pahat, johor.