Hello!!!

Sunday, December 21, 2008

wayang lagi? kata emak

ye..entry ini tiade kaitan ngan title di atas..cume itula ayat yg mak aku kuarkan bile aku cakap nak nengok wayang ngan uda ari tu..

1. transporter 3
status: ditonton pada raye aji yg lalu
rate: 3 bintang and stgah bulan pasal pompuan tu tlbey gedik..dush!


2. twilight
status: watched
rate: 3 bintang and 4 bulan sebab itu puntianak a.k.a vampire name edward cullen itu hensem okeh..kalah encik fitri i yg memang..opss..sendiri sambung..kehkeh..


3. histeria
status: sudah ditonton
rate: 3 bintang..aku kan adil..sume dapat 3..kehkeh..tapi itu antu sangat tidak menakutkan okeh..


4. australia
status: bakal ditonton


5. the day the earth stood still
status: belum ditonton


6. Rab Ne Bana De Jodi
status: TIDAK AKAN DITONTON..ko gile ape..aku mane layan cite tangkap leleh ni..aduuhh..


sekian



10 Words from you:

K154 said...

Salam singgah.. Leka aku main dgn kucing ko ni.. Haha..

SuryaRahman said...

salam..thanks sudi singgah..sile la bermain ngan kucing tu..kalo die ikut ko balik umah aku tak jamin..kehkeh..

SuryaRahman said...
This comment has been removed by the author.
LaNuN_TeLuK_AdeN said...

plzz laa key..
esok2 tgk jugak hindustan tue...
hahhahahha..
percaya laaa....
peace.....!!!!!!

SuryaRahman said...

palotak u..zaman bile plak i layan hindustan..u tu yg layan..tanak ngaku plak..blah la..

LaNuN_TeLuK_AdeN said...

hahhaha...
cewhhh...ntah2 tgk hindustan cover line...
tuggu kat umah takder orang den tgk hindustan..!!!peace...!!!

hazlinothman said...

cik surya, akhirnye baru berjaye aku masuk blog ko ni. klik punye klik kat link kat frenster takleh, terpakse la aku google name ko baru bleh masuk :P

moralnye kan, mari la kite gi tgk wyggggggggggggggggg :)

p/s : the day the earth stood still tak best, aku dah tgk. tunggu raye thn dpn kang ade la kat tv tu, hahaha!

SuryaRahman said...

alin:oo..ye ke tak best??widie pun kate tak best..aku tanak g tgok la if g2..hehe..
tak boley masuk ehh..aku salah letak address kot..wakaka..

lanun:plz la..hindustan..never3..hehe..

LaNuN_TeLuK_AdeN said...

ceh..
jgn menyombong...
tak baik tau..
allah tak suke orang yang sombong2 nie..
heheh..
senyum sokmo..!!!!!!!!
peace....

SuryaRahman said...

bukan menyombong..cume cakap ape yg benar aje..
sejauh mane nak percaye or tidak..tepulang..