Hello!!!

Sunday, February 7, 2010

Tahniah!

1. Congratulation to Nad Nazira for her wedding with Anuar on 26th December 2009. Sorry for the late wish and sorry for not coming. Hope you both will be happy forever :)

2. To my senior during uni,Melissa congratulation to both of you!

2. Congratulation to Haliza for her wedding with Hafidz on 6th February 2010. Sorry for not coming :< Btw,you two are a sweet couple :>

3. An advance congratulation to my dearie cousin, Ziha for her wedding on 14th February 2010. Aku tak tau lagi balik ke tak ni. Tiket mahal weh. Macam cekik darah mereka ni. Takpe. Aku wish semoga kau dengan Zul happily ever after. Hehe. And semoga kau dapat berpindah ke Alor Setar. Oh my. Jauh lah kau lepas ni. Takpe. Cinta itu buta. HAHA. Untuk Zul, welcome to the family.

Siapa lagi yang saya belum wish angkat tangan?


4 Words from you:

hEarTLeSs said...

haha tenkiu2 bnyk tol ekspresi muke ko ms aku amek gmbo pon pening tgk ko brgerak2 cube ko steady jer tgk fotografer ko hahaha ngate org kang japg aku lak hoho krem x muke nk sengih?

SuryaRahman said...

haha. bengong la ko. tengok la mse ko nnti. ko ingat senang nak duduk atas pelamin tersenyum-senyum. susah okey!!!

Melissa said...

Thank you so much. Congratulations to you too !! :D

hEarTLeSs said...

akakakaka