Hello!!!

Tuesday, February 23, 2010

Bila sudah rajin mahu update, begini la jadinya...

1.First time jumpa your hubby bila dan kat mana?

Err. Soalan ni memang susah nak jawab. Maksud saya susah nak explain. Jumpa tahun 1997 umur 11 tahun. Beliau ada rambut macam itik, lepas tu muka macam apek. Serius. Tak tipu. Kisah selanjutnya boleh baca apabila anda klik gambar merpati dua ekor kat sebelah kiri ni ha.

2.Love at first sight?

Tentulah tidak. Love at 4312th sight. HAHA.

3.Who is he when the 1st time you met him?

As described above, seorang kanak-kanak lelaki pendek, rambut macam itik, muka macam apek. HAHA. Macam ada rhyme plak.



4.How long it takes for him to ask you out for a date?
Years. 9 years approximately.

5.First place dating?

JJ Bukit Raja as this is one is the nearest place to go. Masa tu masih duduk dalam kolej kat UiTM. He picked me up around 6 something, 17th March 2006.

6.How he proposed?

******, kita kahwin tahun ni eh?

7.Special date with your hubby?

1st Jan 2006 - The renewal of the friendship or relationship whatever it is called. That is why it is printed as the date where we were in love on the glass given during wedding day.
17th March 2006 - First date ever. Ever. Maksudnya, sebelum ni memang takde keluar togetehr.
13th December 2008 - Engaged to each other.
12th December 2009 - Married to each other.


8.Changes that he asked you to do?

As far as I can remember, macam takde lagi. Ke aku dah lupa dia suruh berubah? HAHA.

9.What is about him that you love so much?


Oh. Yang ini. Malulah nak confess dekat sini. Simpan dalam hati ada taman sudah. HAHA.


10.What is about him that you wish he would change?

Semoga suami saya berubah tidak menonton bola di TV lagi. HAHA. Macam takkan dapat permintaan ini.

11.You will lose your mind and crack your head when he..

..is not around.

12.You will smile through your eyes for the whole day when he....


..err..when he..err..rahsia rumah tangga.

13.Complete below sentences, "My love towards you hubby is as big as...."

..your stomach, growing everyday. Tengoklah siapa jaga perut you kan. Bangga ni. Kembang hidung huuf huuf. HAHA. Habislah aku kalau EF baca.




Baik. Ziha, Haliza dan Nad Nazira. Sila buat sorang satu.





4 Words from you:

hEarTLeSs said...

erkkkk alamak!!! kene tag pulak??? huhu weh aku dah tttooootttt pg td seb bek smpt sblm tu akaka

SuryaRahman said...

haha. bengong la kau.

eh. tp nasib baik smpat. haha.

Haliza said...

terima kasih sbb bg idea nk wat new post. hehe..

SuryaRahman said...

hehe. sudah buat ye puan haliza?