Hello!!!

Tuesday, November 1, 2011

November

Bulan ni macam agak sibuk. Awal bulan macam sekarang ni biasalah sibuk dengan report, reten, emtah apa-apa lagi lah tu. 5hb oncall pula. 6hb Raya haji. 7hb mungkin akan bawa Irfan berjalan. 9-11hb akan bercuti. Tapi 9hb tu akan datang ke tempat kerja juga untuk membuat kerja yang tertangguh tapi bukan untuk buat kerja di kaunter. 10 hb akan ke Selangor. 12hb akan ke Perak kerana 3 undangan perkahwinan. 13hb bertolak balik ke JB (ada 2 lagi undangan). 14-15 hb ada audit dalaman pula. Ok ini memang pengsan. Kemudian weekend tu oncall methadone lagi. Kemudian dah nak hujung bulan sibuk lagi buat reten report apa benda lagi lah. Ok bila nak rehat ni? Aiseh.


Pertanyaan: Kalau bekas kekasih suami and amenjemput untuk menghadiri majlis perkahwinannya,adakah anda akan pergi? Kang takut orang lain makan nasi beriani, kau makan hati pulak kan. HAHAHAHA.


-Surya Rahman-

2 Words from you:

hEarTLeSs said...

aiyo penatnyer bace jadual ko bln 11 haha tukang bace pn penat hehe

Jawapan: ape de hal msg2 da kawen kot hehe tp kalo aku xg kot muahaha

SuryaRahman said...

hehe. kahkah. busy mengalahkan YB kau.

Jawapan kepada jawapan: Aku pun macam tak nak gi tapi dah dijemput. tu yang parah.