Hello!!!

Thursday, August 5, 2010

Pergi Berjoli




Tarikh: 17-18 Julai 2010
Tempat: Tip of Borneo
Masa: Matahari menaik
Tourguide: EF
Pelancong: SR
Pengangkutan: Viva Espana
Peniduran: Kudat Marina&Golf Resort (Jangan lupa bawa kad matriks kalau anda kakitangan kerajaan)
Pemakanan: Seimbang. (Sila rujuk dietitician)
Sila tatap laporan bergambar.



Show off dengan isteri konon mampu membuat kuak dada like I care

Gaya untuk majalah Mangga

Isteri tidak berenang, hanya mengambil gambar

Hampir sampai, tapi masih jauh

Dah tak mampu angkat kakitangan. Hampir surrender tapi kembali bersemangat selepas diejek suami.

Part time: Ambik gambar bukak mulut luas-luas sambil tunjuk gigi lubang

Nah. Inilah dia tempatnya. Tip of Borneo.

Gambar berdua oleh tripod bulat-bulat pelik sikit

Feeling masih bercinta. Pheewiiittt.

You, panas ni. Ambik cepat sikit lah. Kata Surya.

Sebelah kiri laut China Selatan, sebelah kanan Laut Sulu. Eh ke terbalik eh. Entah dah lupa. HAHA.

Orang dah jalan baru nak ambik gambar.

Ini tak payah cerita.


Sekian.

p/s: Masa nak check out hotel, baru saya tahu, rupa-rupanya bos saya pun tidur hotel tu jugak. Luckily tak terjumpa masa bersantai di kolam renang mahupun coffee house.

Selamat!

4 Words from you:

Hazlin said...

sweeeeet!!! 7 bulan selepas kawen baru honeymoon kah :P

munamuni said...

I like the last photo..huhu...suwit...

SuryaRahman said...

haha. malu i!

Tapak Kaki said...

tak tahu pulak aku EF ni mampu berkuak ala kupu-kupu gitu... selalu berenang secara bebas je kat brunsfield dulu..hebat!