Hello!!!

Sunday, March 14, 2010

Kau pernah?

Kau pernah bangun pagi-pagi lepas itu mata masih tak boleh bukak tapi kau dah start berjalan ke bilik mandi tapi lepas tu kau realize itu bukan bilik mandi tapi dapur.

Kau pernah dah sampai bilik mandi dah bersiap sedia tiba-tiba kau tengok eh apasal tuala aku lain macam ni? Rupanya tuala orang lain.

Kau pernah ambik pencuci muka lepas tu kau sapu kat badan dan shower gel kau sapu kat rambut.



Nasib baik aku tak sapu shampoo kat muka.



Sekian. Diari seorang mamai di pagi hari.




3 Words from you:

ckin said...

wahaha...paling mamai yg aku penah buat ialah letak pencuci muka atas berus gigi sebab ingat tuh colgate...haha, sape soh buat pencuci muke dlm bentuk tube same cam colgate

SuryaRahman said...

Aku pun pernah buat tu. Pastu ketawa sorang2 dalam bilik mandi. KAHKAHKAH.

Syuhaida said...

ceh. aku penah letak pencuci muka atas berus gigi then sedar itu sbnanye pencuci muka bukannya ubat gigi. TETAPI baru2 ni aku 'berjaya' berus gigi guna pencuci muka =_=