Hello!!!

Thursday, April 2, 2009

Movie

Yuhuu..Encik Fitri ade kat selangor..yeye..telah mengepow Encik Fitri kat sunway..kan ke ni ujung bulan..harusla encik fitri membelanja dengan gigih untuk gepren die yang setia menunggu ketibaan serta menjemput Encik Fitri dengan kesudian tidak berbelah bagi di KLIA malah sanggup membangunkan diri pada pukul 6 pagi untuk menghantar Encik Fitri ke Putrajaya.KAHKAH..


Lantas, ape lagi aktiviti yang kami lakukan? mengukur perimeter serta isipadu panggung wayang gambar di jusco bukit raja. mari. mari. mari melihat komen saye mengenai ceritera itu.


1. 12 Rounds
Status: watched
Comment: what a nice movie


2. The Shinjuku Incidence
Status: watched
Comment:!@#$%.Gile ahh. Macam nengok cite ape je. Menakutkan betul. Tak suke!


3. The Fast and the Furious 4 (betul ke tajuk die gini?)
Status: Bakal ditonton sekembalinye encik fitri dari kursus


4. Confession of A Shopaholic
Status: Perlu ke tonton?
Comment: Apekah patut Encik Fitri ke dat girl tu macam I?hampeh.Die kate I sesuai ngan cite ni. HAMPEH!.





1 Words from you:

hanszzz said...

aku dh tgk fast an furious tu 1st day kua lagi..hahaha...