Hello!!!

Saturday, September 4, 2010

Latest news

1. Tak jadi balik kampung pada 30hb Ogos. Nasib baik tiket open. Boleh tukar suka-suka hati. Jad balik pada 1 September.

2. Bercadang untuk menonton Step Up 3 pada malam merdeka. Tapi tiket habis. Jadi belilah tiket untuk keesokan hari. Kemudian, sangat yakin movie start pukul 2.30 pm padahal 1.45pm. Pukul 1.30pm baru realize perkara tersebut. Apa lagi, macam pelesit la bawak kereta ke bandar. Sampai pukul 2pm. Masih ramai lagi yang datang lambat.

3. Flight balik pukul 4.15 pm. Sampai KL pukul 6.45 pm. Rugi. Kalau kat Sabah dah buka. Sampai KL kena tunggu lagi. Perut dan berdayu-dayu.

4. Barang-barang masih di Sabah. Belum shipping lagi. Kapal baru terlepas. Kena tunggu next kapal.

5. Menghabiskan duit raya government bagi dengan membeli barang keperluan asas rumah. Semua pun kena beli. Pinggan hanya ada 2,3 keping. Raya nanti berkeping-keping kena guna. Jadi, buatlah pelaburan dengan bijak.

6. Allergy makin menjadi-jadi kebelakangan ini. Sudah merebak.

7. Kuih raya versi tunjuk sudah ada. Tapi bekas kuih pulak yang takda. Takpe. Buat style baru kahwin. Perkakas masih tidak cukup. Atau untuk lebih afdal, keluarkan dengan balang sekali. Kasik letak reben sikit, wallaa..Dah cantik boleh letak atas meja. Err. Maksudnya atas tikar. HAHA.

2 Words from you:

Tapak Kaki said...

beraya kat sabah ke nanti?

Norahsikin Mohd Saman said...

maksudnye kalo aku raya umah kau kena duduk atas tikar ke?? haha..