Hello!!!

Monday, January 4, 2010

It has been a while...

...since I last updating this blog. HAHA. Minta maaf la ye. Macam terlupa ada membela seekor blog.

Baiklah. Apa yang engkau nak tahu?

Err. Berkasar bukan. HAHA. Tidak perlu berkasar. Baiklah. Saya menceritakan sedikit tentang kehidupan. Secara ringkas. Bermaksud, tidak lebih dari 20 patah perkataan. Sila baca.

1. Suami menghantar pergi kerja. Tidak seperti biasa. Biasanya tunang yang hantar.

2. Balik rumah membeli ayam serta memasak secara berduet dengan suami. Menghiburkan.

3. Menggosok pakaian suami beserta pakaian sendiri. Memberatkan tetapi tetap menghiburkan. Apatah yang hibur.

4. Mengkemas rumah serta membebel kepada suami. Sumpah. Yang belakang tu memang fun.

5. Menterminate Celcom broadband yang lama lepas tu mendaftar baru. Apa kes. Alasan tidak update blog.

6. Berhutang kisah sebalik perkahwinan. Akan dibuat secara beransur-ansur.

Baiklah. Penulis tidak mempunyai masa yang banyak. Perlu mencari antituberculosis sebagai assignment.

Sekian. Berjumpa lagi di lain siri.



2 Words from you:

hEarTLeSs said...

weeeee pasni aku lak huhu cm best jek org dah kwen neh akaka tp aku pas kwen limited plak nk berbakti pd laki aku muahaha

SuryaRahman said...

takpe. takpe. ada masa sila tabur bakti. hehe.